TANULJ ZENÉLNI
A HANGÁRBAN!

  • Könnyűzenei magánórák a legnépszerűbb hangszereken.
  • És sokkal több: közös próbák, zeneszerzés, hangszerelés
  • Tapasztalt zenész oktatók.
  • Profi próbatermi környezet.
  • Mindenkit szívesen látunk: kezdőket, haladókat, fiatalokat és felnőtteket

ZENEI KÖZÖSSÉG.
PROFI SZEMLÉLET.
VESZPRÉM.

Németh Kira

Hangszer: Ének

Mottó: Ne csináld a zenét, légy magad a zene! Soha többet nem leszel egyedül.

Ezt gondolom a hangszeremről:

A tested egy tökéletes kreáció. Ha megtanulod tudatosan kezelni azt, hangszereddé is válik, cinkosoddá lesz és követi az utasításaidat.
A lélegzettel , különböző gyakorlati technikákkal játszópartnereddé teheted, új utakat nyit meg az önismeret terén, izgalmas barangolást tehetsz zenei műfajokban. Az énekes hangszere a test-lélek harmóniájával együtt fejlődik a személyiségben, a korral pedig csiszolódik, mint egy egyre fényesedő ékkő.

Rólam, mint zenészről:

Talán nem is volt olyan zenei stílus, amiben ne próbáltam volna még ki tudásomat az elmúlt 30 évben, érdeklődő és játékosan kíváncsi természetemnek köszönhetően. Komolyzenei alappillérre építek. 6 éves korom óta zongorázom is, értem a szolfézs-zeneelméleti oldalt, ami számomra a zeneszerzés és hangszerelés miatt nagyon fontos. Ami megfog a zenében, az néhol az egyszerűség, néha meg épp az összetetten kitalált és tálalt dalok. Minden hangulatnak van tükre, a zene terápiás hatását használom, amit magam mellé állítottam már, stabilan. Habzsoltam a kihívásokat, a metáltól a szefárdig, mindig készen állok erre. Hosszan tudnám sorolni albumokon való közreműködéseimet, magam által életre hívott zenekarok sorát, színházat és koncert helyszíneket, nagy sikereket és csendes kreatív időszakokat, mely tapasztalatok által széles repertoárra és színpadi rutinra tettem szert.
Jelenemről: Alkotó művészként írok mindennapi örömökről-bánatról dalokat, szövegeket. Zongora-ének duóval/trióval/nagy zenekarral szórakoztatok langy estéken, fesztiválon elmerülök a jazz klasszikus melódiájában és az elektronikai hangzásvilág sajátosan elegyített lendületében a Németh Kyra Smallchestra-val, dixieland-ben dívaként ragyogok. Minden feladatban ott vagyok, jelen vagyok, mindent megélek.
Folyamatosan tanulok azoktól, akik inspirálnak, mind személyiségükkel, mind zenei tudásukkal példát állítanak elém. Ilyenek: Phil Collins, Stevie Wonder, Jamiroquai, Tom Misch, Ella Fizgerald, Natalie Cole, Tina Turner, Judith Hill, Michael Jackson.