TANULJ ZENÉLNI
A HANGÁRBAN!

  • Könnyűzenei magánórák a legnépszerűbb hangszereken.
  • És sokkal több: közös próbák, zeneszerzés, hangszerelés
  • Tapasztalt zenész oktatók.
  • Profi próbatermi környezet.
  • Mindenkit szívesen látunk: kezdőket, haladókat, fiatalokat és felnőtteket

ZENEI KÖZÖSSÉG.
PROFI SZEMLÉLET.
VESZPRÉM.

Ladányiné Cz. Nagy Zsófi

Hangszerek: Ének, basszusgitár, kezdő zongora

Mottó: „A zenében, mint az élet minden területén a flow-élményt keresem”

Ezt gondolom a hangszeremről:

Az éneklés és a basszusgitár a zene alfája és omegája. Az ének, mely mindenki figyelmét a legjobban vonzza, a szöveg útján az üzenetet hordozza; és a basszus az egész zene hangzását és lüktetését befolyásolja, ráadásul mind az én kezemben van zenélés közben. Ez számomra hatalmas felelősség és izgalmas kihívás is egyben.

Ezt gondolom a zenéről:

Számomra minden műfajnak van létjogosultsága, így nem is tudnék feltétlenül kedvencet választani: mindig a hangulatom, életszakaszom határozza meg, milyen zene segít, lazít el, villanyoz fel, inspirál. Vannak persze hőseim, akik teljesítményét, életútját végtelenül tisztelem: Michael Jackson, Duke Ellington, Miles Davis, Trent Reznor, Roger Hodgson, Robert Fripp, Mick Hucknall, a Tower of Power… Na, az ő zenéik nélkül nekem nem élet az élet.

Rólam, mint zenészről:

13 éves korom óta zenélek aktívan együttesekben, így viszonylag fiatalon volt szerencsém rengeteg műfajt kipróbálni és „edződni” a csapatmunka, közös muzsika terén. Felbecsülhetetlen az a tapasztalat, melyet az a sok új helyzet és számtalan zenésztárs jóvoltából szerezhettem, akikkel a falunapoktól kezdve a fesztivál nagyszínpadokig mindenhol megfordultunk. A zenében, mint az élet minden területén a flow-élményt keresem és igyekszem megélni; a közönséggel együtt rezegni, maradandó emlékeket kreálni velük együtt, ezt tartom mindig szem előtt.